På svenska
 

    ergoterapi

    psykoterapi

    bildtolkning

    handledning

    målning

    massage

  
           Du kanske pratar hellre svenska?

Jag är finska men har arbetat i Sverige och i Finland på tvåspråkiga arbetsplatser. Även bildtolknings utbildning var  på svenska. Jag använder gärna båda språk och är övertygad att språket inte är ett hinder i detta sammanhang.

Här får du en lista över webbadresser och du kan läsa mer om mina tjänster.

                     Ergoterapi ( www.arcada.fi )

Inom ergoterapi är jag också van vid att ge utbildningsdagar, olika workshop och kurser.  Jag har varit  lärare i Åbo yrkeshögskolan och undervisat ergoterapi 4 år.

                   Psykoterapi 

Jag ger individuellt psykoterapi till vuxna och ungdomar (16- 67 år) Kontakta gärna!

 

                     Bildtolkning  ( www.bildtolkning.com )

Jag utbildade mig till bildtolkningsterapeut i Stockholm år 2006 -2007 och använder Kristina Wennergrens metod. Metoden är kognitivt och ta hänsyn till personens egna symboler.

                     Handledning

( www.tyoturva.fi/sv/centralen,www.suomentyonohjaajat.fi )

Jag har studerat handledning på Åbo universitet (40 sv) och har varit verksam som handledare inom psykiatrin och andra yrkesgrupper från och med år 1998. Utbildningens mål var att ge kompetens att självständigt bedriva handledning och konsultation utifrån eklektisk teoribildning. 

                        Målning

Är du intresserad av att måla, lära olika tekniker eller har du glömt dina kunskaper ?

Då kan du samla upp en liten grupp av vänner vilka är intresserade av att måla.  Jag  kommer gärna och hjälper er att komma igång  eller varför inte att du ensam vill njuta av ledningen!

Vi kan samlas hos mig eller hos någon av er, jag  kommer med materialet eller ni kan använda er eget material. 

                          Massage

Jag använder massage att bearbeta muskelspänningar avslappning, stresshantering och lindring av vanlig huvudvärk . Massage är även ett utmärkt hjälpmedel om du behöver stanna upp och fundera över livets svåra problem. Metoden som jag använder liknar jogamassage.